Dianetika  Dianetika és az emberi értelem L. Ron Hubbard

Tartalomjegyzék

Dianetika a Szellemi Egészség Modern Tudománya
A Dianetika Célja L. Ron Hubbard
Dianetika Sikerek
A Hogyan használjuk a Dianetikát? video
Dianetika és az emberi értelem L. Ron Hubbard
3d Körutazás az emberi elmében
US 1-800-722-1733
EU (45) 33 73 66 66
A rendeléshez
Where Can I Get Dianetics?
Kapcsolódó oldalakMiért is akarna valaki mindent tudni az emberi értelemről? És ami azt illeti, miért kellene bárkinek is azt hinnie, hogy az emberi értelem megismerése akár elérhetetlen, akár nem kívánatos. Miért kell embereknek látszólag az agy működési zavaraira keresni a választ, patkányokat vizsgálva, miközben teljesen elhanyagolják az emberi lények figyelembe vételét? És miért kell bárkinek úgy tennie, mintha az agyműködés zavarait kezelné, olyan messzire térve a tárgytól, mint az elektromos sokkolás?

A válaszok viszonylag egyszerűek. Nagyon nehéz ellenőrzés alatt tartani bárkit is, aki ismeri az emberi agy szerkezetét, működését és dinamikáját. Az egyetlen mód, ahogyan az agyat kontrollálni lehet, hogy öntudatlanságot kényszerítünk rá. Ami a vizsgálatot és a kezelést illeti, az öntudatlanná tett agynak vissza kellene adni az eredeti tudatát, mielőtt gyógyultnak tekinthetjük. És amint valaki visszaadja az agynak a teljes tudatát, nem képes többé elnyomni azt; és a szakmának vagy a társaságnak, ahhoz, hogy hatékony legyen, ki kellene mozdulnia a szolgai irányultságból a szabadság és az egyetértés felé.

Ahogyan senki sem szeretné, hogy mások ellenőrzése alatt legyen, neki is törekednie kell a maga és mások megismerésére. Amint valaki távolra kerül a saját maga megismerésétől, ellenőrzés alatt lesz.

Folytatás...


Írjon nekünk vagy telefonáljon!
Észak- és Dél-Amerika
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

A világ többi része
books@newerapublications.com
(45) 33 73 66 66

© 1999-2004 Church of Scientology International.
Minden jog fenntartva.
Védjegy információk