Dianetika HOGYAN HASZNÁLJUK A DIANETIKAT? - Vizuális útmutató az emberi elméhez

Tartalomjegyzék

Dianetika a Szellemi Egészség Modern Tudománya
A Dianetika Célja L. Ron Hubbard
Dianetika Sikerek
A Hogyan használjuk a Dianetikát? video
Dianetika és az emberi értelem L. Ron Hubbard
3d Körutazás az emberi elmében
US 1-800-722-1733
EU (45) 33 73 66 66
A rendeléshez
Where Can I Get Dianetics?
Kapcsolódó oldalak


Tanulja meg ebből a videofilmből, hogy hogyan tudja használni a Dianetikát!

Dianetikat
A Dianetika könyv egyetlen okból lett napjaink bestseller-lista vezető önfejlesztő könyve: mert MŰKÖDIK. Ez a videofilm bemutatja önnek, hogy mi a Dianetika, hogyan működik, és hogyan kell alkalmazni, lépésről lépésre.

Ezzel a videokazettával megtanulhatja az L. Ron Hubbard könyvében leírt egyszerű módszerek alkalmazását, amelyek segítségével megtalálhatja azokat az akadályokat, amelyek valódi képességei felszabadításának útjában állnak — és megtanulhatja kezelni őket!

A Dianetika az elme ma létező leghatékonyabb és legszélesebb körben használt tudománya. Egyszerű, bárki számára érthető kifejezésekkel leplezi le a stressz, a feszültség, a depresszió, a pszichoszomatikus betegségek, a kényszeres viselkedés, a káros szenvedélyek és az elmebaj egyetlen forrását — a reaktív elmét.

A video bemutatja, hogyan zajlik egy Dianetika ülés, hogy Ön elkezdhesse használni ezt a technológiát annak érdekében, hogy MEGSZABADULJON a reaktív elméjétől.

Ez a video — L. Ron Hubbard Dianetika című bestsellere alapján — betekintést nyújt a Dianetika izgalmas alapelveibe, amelyek egyszer és mindenkorra meg fogják változtatni a nézőpontját az elméjével, a képességeivel és az életével kapcsolatban.

Nézze meg ezt a videofilmet, üljön le egy barátjával, és kezdjenek hozzá! Használja ezt a videofilmet, hogy képessé váljon megszüntetni az emberi szenvedés egyetlen forrását, és utat nyisson a valódi képességei felszabadításához!

A rendeléshez


Írjon nekünk vagy telefonáljon!
Észak- és Dél-Amerika
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

A világ többi része
books@newerapublications.com
(45) 33 73 66 66

© 1999-2004 Church of Scientology International.
Minden jog fenntartva.
Védjegy információk