Dianetika A DIANETIKA CÉLJA L. Ron Hubbard

Tartalomjegyzék

Dianetika a Szellemi Egészség Modern Tudománya
A Dianetika Célja L. Ron Hubbard
Dianetika Sikerek
A Hogyan használjuk a Dianetikát? video
Dianetika és az emberi értelem L. Ron Hubbard
3d Körutazás az emberi elmében
US 1-800-722-1733
EU (45) 33 73 66 66
A rendeléshez
Where Can I Get Dianetics?
Kapcsolódó oldalak


Egyetlen civilizáció sem képes stabil túlélésre anélkül, hogy a Dianetika által tartalmazott biztos tudással rendelkezne. Az ügyesen alkalmazott Dianetika segítségével azt lehet tenni, amit kell. Az egyén szintjén elkerülhető vagy enyhíthető az őrület, a neurózis, a szorongás, a kényszerképzet, és a testi egészség is elérhető, megszüntetvén mintegy hetven százalékát az embert sújtó betegségeknek. A család szintjén jobb egyetértés és harmónia alakulhat ki. A nemzetek, vagy emberek kisebb csoportjainak a szintjén pedig, mint például az iparban dolgozóknál, a Dianetika jobbá teszi a vezetést, melynek révén egy épkézláb módszerért feladható az a szánalmasan alkalmatlan világszemlélet, amelyért az emberek ijesztő komolysággal küzdenek és halnak meg.

A Dianetika mindenütt jelenlevő. Az emberi viselkedés és az emberi gondolkodás az emberi igyekezet alapja. Ha valaki egyszer megtalálja a választ ezekre az alapvető kérdésekre, szinte semmi sem marad, amit végül is meg ne tudna oldani.

A Dianetika azonban, bizonyos fokig, furcsa és ijesztő dolog is. Olyan sokféle területre és tevékenységre hat, hogy szinte kényszerűen felkutatja és reflektorfénybe állítja azokat, akik hasznot húznak a tudatlanságból és elnyomásból, és akiknek egyedüli fontossága csupán azon alapul, hogy más emberi lényeket ellenőrizni tudnak. Hol az a forradalmár vezető, aki gyűlöletet és előítéletet hirdetve meg tudna buktatni egy kormányt, amikor csapatai hirtelen rádöbbennek, hogy mindaz az ideológia, amit prédikál, régi és idejétmúlt. Hol az a társaság, amelyik azért létezett, hogy megyógyítson (de nem tudta) valamely rettegett betegséget, amelyet a Dianetika könnyedén le tud győzni? Hol fog egy ilyen társaság több támogatást kapni? És mit szóljunk ahhoz az orvoshoz, aki éveket áldozott bizonyos módszerek és elméletek tanulmányozására, amelyekről hirtelen bebizonyosodik, hogy nemcsak elavultak, hanem ráadásul ártalmasak is?

Folytatás...


Írjon nekünk vagy telefonáljon!
Észak- és Dél-Amerika
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

A világ többi része
books@newerapublications.com
(45) 33 73 66 66

© 1999-2004 Church of Scientology International.
Minden jog fenntartva.
Védjegy információk